=/

Det känns sådär.
Domino hade ett epilepsianfall inatt igen.
Det varar väl ca 10 minuter. Det senaste han hade var för 2 månader sen ungefär, i Juli.
Nu är ju frågan. SKa man dra igång en utredning med blodprov å medicin osv redan nu? Eller ska man vänta ett tag?
Har fått ett tips på fiskleverolja, men vet inte hur mycket eller hur ofta eller nåt sånt. Läste lite på google att det kunde vara farligt?
Inge roligt alls att inte veta vad man ska göra.

Vet iaf nu att det inte är träningen som triggar anfallen, eftersom jag inte tränat sen i lördags. Och eftersom jag hade ont i ryggen söndag-måndag så har ja inte gjort mer än just suttit i soffan å han har sovit brevid mig och han har inte stressat just nåt.
Så vi får väl fortsätta med träningen!
Men vila resten av veckan så jag får smälta allt å fundera hur jag ska gå vidare med allt.
har fått tid hos veterinären om två veckor, känns som lång tid. Jag vill mest rådfråga han men om man försöker ringa på telefontiden så är det bara upptaget...

Så, har nån tips, så vill jag gärna ha!


Dåligt med tid!

Ja, tiden bara spriiinger iväg känner ja..
Jobbar på volvo, har fått vara på lagret ett par veckor nu, vilket är skönt. Man vet vad man har å göra och man kan ta de i sin takt utan att känna massa press från andra håll. Jag vet ju att jag gör de ja ska så :)

På kvällarna har mycket av tiden gått åt Ludvika BKs apelltävling i spår och sök som vi ska ha den 25e september.
Det är min första tävling som jag ansvarar helt för sen jag blev utbildad tävlingssekreterare. Hade en förut oxå, men då va allt "innan tävlingenjobb" gjort och jag behövde bara sitta på tävlingsdagen å fixa resultaten osv.
Det var dessutom en lydnadstävling. Det blir genast lite mer jobb när det är bruks.
Alla tävlande ska in i ALDUR (tävlingsprogrammet), deltagarlistor ska fixas, katalognr tilldelning, PM ska göras iordning å skickas till alla. Vissa stryker sig och ska ha pengar tillbaka, efteranmälningar. Ja massor finns att göra,.
SKa försöka ta mig till klubben i helgen och göra iordning domarpärmar osv så det är klart till den 25e. Gäller att vara ute i tid ifall det är ngt som krånglar...

Annars då med träning? Jag är så nöjd med Domino. Hans fotposition har blivit så bra och han söker sig verkligen rätt!
Stegförflyttningar, vändningar på stället är lixom inga problem längre, snarare finslipning!
Det är dom längre sträckorna som är svår, för han är så ivrig så han söker sig för långt fram. Men med mer motivation å större krav löser det sig :D

Foto taget av Sari!

Har börjat köra lite "IPO"spår med Domino. Han slarvar så mycke nu, eller ja, det brister i koncentrationen så när ja e ute å spårar så kan han få för sig att börja äta blåbär istället??
SÅ med lite motivationsspår å godis å sånt ska vi få till de där :D Duktig e han. Men sämre med matte. Tycker det är svårt att veta hur mycket man ska bromsa/släppa efter... Men vi lär oss tillsammans :)

Äntligen har det löst sig med ved här å. Vi hittade 20 kubik kluven och torr ved en bit härifrån. Hade lite krångel innan vi visste hur vi skulle få hem de. Men sdom tur va löste de sig i de sista!
Hade experthjälp att trava veden oxå ;)


 
Maxi the king!


 
Men man blir trött av att stapla ved. Bäst å vila lite!


              
Vem kan motstå den blicken? Domino vill faktiskt ligga i knä, inte på en egen stol ;)Har faktiskt haft en riktig hundtränar dag. Det bästa med att jobba på volvo är att det är så nära till klubben. Så på lunchen idag tog ja med mig grabbarna å åkte dit å tog en snabbrastning sen passa ja på att träna med DOmino medans maxi sprang runt å lukta å åt lite gräs å diverse ;)
Kanon.
Vi har fått lite "problem" nu med skillnaden mellan läggande å ställande under gång. Men det är nåt man måste nöta på tror ja :)
Sen har vi ju börjat med tvåans hopp. Han hoppar ut jättefint, men har svårt att förstå själva sitt på andra sidan. men det är bara å nöta.
De dumma är att när vi kör ställande under gång (jag backar å han går framför) så tror han ju nu att det är sitt vi tränar ;)
Jaja, bara å nöta.
Stannade på klubben efter jobbet oxå å körde två pass :)

Här kommer en fin höstbild på pojkarna sen idag.Nu blir de sova.
Har fått en del att fundera på idag, bäst att sova på saken ;)


Lite bilder.

 Min vackra pojkar!

Känner att jag inte har så mycket att skriva om faktiskt.
Det har blivit dåligt med träning på slutet. Har varit mycket på jobbet, och stressar man där en hel dag är det svårt att komma ner till en bra nivå sen. Är jag stressad blir jag så lätt på dåligt humör och det går ju inte alls...

Lite har jag tränat och ofta fungerar det mesta. Domino har börjat förstå fotpositionen mer. Men jag känner att han inte tycker det är så värt att gå precis rätt. Jag har väl slarvat med det helt enkelt, jag har nöjt med med för lite.
Ska försöka träna mest fotpositionen nu och verkligen få upp hans koncentration och att han ska veta precis vart han ska gå hela tiden!

Spåret har gått bra, efter Saris tips. Har fått honom att jobba mer.
Förutom igår då han inte spårade alls?
Jag började iofs för svårt, och ville se om han kunde göra ett upptag typ lägre klass. Men han gick åt fel håll.
Och så va ja så dum att jag inte märkte upp precis vart spåret var för att kunna hjälpa honom i början.
Men inte ens sen när vi hittade spåret, efter första grejen gick de bra. Han spårade klockrent kanske 20 meter sen va spåret borta? Han leta å leta men hitta det inte.
Å ja visst inte vart dee gick heller eftersom ja slutat med snitslar.
Vi gick helt enkelt ifrån spåret och till slutet (där hade ja gått över en väg och hade en snitsel så ja visst var de var) Han fick spåra sista 5 metrarna iaf.
Kan vara så att det har gått massa folk där eftersom de finns en hel del svamp i skogarna så det kanske blev för svårt?

Vi får se. Ska ut till björsjö och spåra med Sari idag iaf så får vi se om vi hittar nån bra lösning :)

Ska bjuda på några bilder på Domino som Sanna har tagit när vi har tränat. Hon är så duktig att fånga ögonblicken tycker jag :)
Se och njuuut!

Man kan verkligen se glädjen att få jobba för honom :)


RSS 2.0