TÄVLING! :DNu var tävlingen gjord, och det var mest Positivt och jag kan egentligen inte vara annat än nöjd med bästa Domino!
Han höll ihop väldigt bra under hela tävlingen, trots jag var lite nervös :) 

Börjar med poängen!
  
Platsliggning: 10
Tandvisning: 0 - Drar sig undan
Linförighet: 8 -Tappar pos, skiftar pos, v halt.
Läggande: 0 - Ligger inte
Inkallande: 8 - Ställer sig före inkallning
Ställande: 10
Apportering: 6
Hopp över hinder: 10
Helhetsintryck: 9 Lite missförstånd
153 poäng , ett andra pris och en tredje plac av fem st!
 

Platsliggningen kan jag inte annat än vara nöjd med. tänk att han låg :D Hade ju inte trott det för ens ett år sen. men det visar ju hur långt vi kommit Han låg trots att hunden brevid kröp en Liten bit å "la till sig" lite. Han brukar ju inte gilla när hundar rullar eller leker osv. Jag blev nästan tårögd när jag stog där och hon sa att tiden var ute! Bästa Domino!

Tandvisningen förstog jag att det skulle bli 0. Han har stora problem med det. Men jag är ändå nöjd för han vågade gå fram och lukta på domaren några gånger iaf! Ett liiiitet framsteg :)

Linförigheten. Är väldigt nöjd med min 8. Det var ett svårt och långt fritt följ så jag är glad att han höll ihop så pass länge. Han pendlar ju lite i position och det vet jag om. men det är inte ngt jag tänker göra ngt åt. Han har jättefin kontakt 90 % av tiden och jag tycker det är riktigt bra för att vara han. Det vi får jobba lite mer med är väl att han ska vara med hela tiden, det blev ett ryck i kopplet från en halt och sen fram marsch. Han lyssnade helt enkelt inte och jag hann inte med att tänka att jag skulle vänta in honom. Jag skulle vänta med att gå tills jag såg att han var med. Men annars är jag nöjd med honom, vi har lite problem i språngmarschen, men det får vi jobba på :)

Och Läggandet då. Det lilla skrället gjorde ett klockrent sättande istället! Han har ju kråglat så mycke i ställandet så jag jobbat mycket med det. Så nu på tävlingen fick han väl för sig att han inte skulle ligga istället! Men det är nåt vi ska jobba oss igenom för han har klockrena lägganden annars :)

Inkallningen. Ja, han har kommit på att han ska ruska på sig när jag lämnar honom, och då reser han sig. Hade ju "turen" att han iaf stog kvar på stället... Men vi ska köra mer stadga där, för det är så onödiga poäng att förlora... Annars var det 10-mässigt med fart och ingång :)

Ställande. YES. Allt krångel har gett resultat. Han gjorde det tillåmed bättre på tävlingen än vad han gjort på träning då han gärna tar ett steg ut i sidled innan han stannar. Men 10-mässigt på tävling är inte fy skam :D

Apportering. Ja, vi har lite krångel där. Han vill inte ta apporten, och inte hålla den i klass 1 momentet. Han har inga problem med apporten annars utan kampar glat med den. Vi måste bara bygga mer stadga och glädje i att ta apporten! Jobba vidare :)

Hopp över hinder! en 10a, YES. Där har stadgan verkligen hjälpt! Annars tjuvar han gärna. Varför sitta kvar när han ändå vet att han ska hoppa? :)

Och en 9 på helheten känns jättebra. Man vill ju att det ska synas att vi har roligt ihop!! Älskade lillskrutt!!

Vi har anmält på en till tävling den 3 Juni i Järvsö. Hoppas det håller ihop så oxå!!!

Lägger in några filmer från tävlingen oxå! 
Kommentera gärna och kom med konstruktiv kritik! =)
 
LINFÖRIGHET:
http://www.youtube.com/watch?v=ZaU3DU9w1F4

STÄLLANDE UNDER GÅNG:
http://www.youtube.com/watch?v=vxzXCabClbg&feature=channel&list=UL

HOPP ÖVER HINDER:
http://www.youtube.com/watch?v=W3WpV0vBe3o&feature=relmfu


Kan tyvärr inte med hur man lägger in filmer här? Ni får kopiera länken sålänge =)

Ha de gott alla!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0